Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Werkwijze

Een bouwproject start met één of meerdere behoeftes. Zo kan je in je woning of bedrijfspand meer ruimte willen, meer comfort of juist meer licht. Heb je vervolgens nog geen plan of idee over hoe je meer ruimte, comfort of licht kan creëren? Dan kan Bouwbedrijf D. Posthuma je bijstaan. We gaan in gesprek om je wensen goed in kaart te brengen en bekijken hoe we het pand het beste aan kunnen laten sluiten bij deze wensen. Vervolgens maken we een technische tekening en doen we een bijpassende aanbieding, die overigens geheel vrijblijvend is. Ga je akkoord met het plan? Dan gaan we voor je aan de slag om het bouwproject daadwerkelijk te realiseren. Ook tijdens het project word je doorlopend op de hoogte gehouden van de voortgang en betrokken bij eventuele keuzemomenten.

Heb je wel een concreet plan of idee voor de aanpassingen aan jouw woning of bedrijfspand? Ook dan kan je Bouwbedrijf D. Posthuma inschakelen. Mocht je nog geen technische tekening hebben, dan maken we die voor je. Aan de hand van een technische tekening doen we een passende aanbieding waarvoor we het bouwproject voor je kunnen realiseren. Kies je voor Bouwbedrijf D. Posthuma, dan gaan we voor je aan de slag. Tijdens het project behouden we een nauwe betrokkenheid.

Bouwbedrijf D. Posthuma zorgt voor nauw contact met haar klanten. Hierdoor weet jeals klant precies waar je aan toe bent. Ook met het oog op het budget dat voor het bouwproject is uitgetrokken, zorgt dit voor rust bij klanten. Je hoeft geen onverwachte kosten meer te verwachten.