Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Referenties

Erfafscheiding, tuinberging & betonterras Leeuwarden

In de tuin van een statige woning in Leeuwarden zijn diverse voorzieningen gecreëerd, waaronder een dubbele tuinberging en een betonterras.

Uitbreiding woonboerderij Scharnegoutum

Een authentieke woonboerderij gelegen aan de Zwette is aan de achterzijde uitgebreid met een rietgedekte aanbouw.

Nieuwbouw villa Makkum

In opdracht van de familie Weima realiseerde Bouwbedrijf D. Posthuma aan de rand van het dorp Makkum een schitterende nieuwbouw villa met zicht over de landerijen.

Uitbreiding woning Sneek

Deze villa in Sneek werd geheel in stijl uitgebreid, zodat het perfect voldoet aan de wensen van de huidige bewoners.

Uitbreiding woning Scharnegoutum

De start voor deze verbouwing? Een kleine woning met grote mogelijkheden en een rechtstreekse verbinding met de Zwette. De woning werd uitgebreid en gerenoveerd.

Nieuwbouw: Welkoop Lemmer

Dit Welkoop pand in Lemmer maakt deel uit van het plan om een kleinschalige winkelboulevard te realiseren op het industrieterrein Lemsterpark I.

Familiewoning in Scharnegoutum

Steeds vaker wordt ouderenzorg opgevangen door familieleden. De bewoners van deze woning speelde in op de toekomst door hun bestaande woning uit te breiden. Bouwbedrijf D. Posthuma realiseerde daarom deze zogenaamde kangoeroe-woning in Scharnegoutum, geheel in stijl van de bestaande bouw.

Wonen aan het water in Sneek

In een korte tijd vanuit je woning varen naar hartje Sneek? Het kan met deze fraaie woning gelegen aan het water en met een rechtstreekse vaarverbinding met de Zwette.

Nieuwbouw Showroom Joop Hoekstra Motoren

Deze showroom van Joop Hoekstra Motoren is gerealiseerd door Bouwbedrijf D. Posthuma. De showroom is gebouwd aan de N354 tussen Sneek en Leeuwarden.

Ligboxenstal in Loënga

Deze ligboxenstal in Loënga moest worden uitgebreid en gerenoveerd. Door de stal te verlengen en te verbreden is de stal groter gemaakt. Vervolgens is er mede door de renovatie eenheid gecreëerd tussen de bestaande stal en het nieuwe deel. Zo geeft het een nette uitstraling in het vlakke landschap.

Verbouwing occasiondealer Auto Joure XL

Door de uitbreiding en verbouwing is de showroom van Occasiondealer Auto Joure XL? weer als nieuw! Bouwbedrijf D. Posthuma heeft deze verbouwing gerealiseerd.

13 nieuwe koopwoningen aan de Jelsumerstraat

Op de plek van voormalig uitvaartcentrum Jelsumerhof worden 13 koopwoningen gebouwd in 2 bouwblokken. Posthuma Vastgoed gaat dit project realiseren.

Windmill Campus

Voormalig dak- en thuislozenopvangcentrum De Terp in Leeuwarden heeft afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. Het pand is omgebouwd en biedt nu 130 studentenstudio’s.

KARWEI Amsterdam-Overamstel

Een oud bedrijfspand voorzien van een nieuw jasje, de onlangs geopende KARWEI bouwmarkt is voorzien van een geslaagde facelift.

KARWEI Bouwmarkten Vught, Burgum, Heesch, Ypenburg en Heerenveen.

Bouwbedrijf D. Posthuma bouwde aan verschillende KARWEI Bouwmarkten in Nederland. Van nieuwbouw, tot de uitbreiding van bestaande bouwmarkten. Dit alles om een mooie winkelgelegenheid te maken.

Nieuwbouwproject schoonheidssalon TipTop Oppenhuizen

Een schoonheidssalon aan huis, maar met een totaal eigen karakter. Bouwbedrijf D. Posthuma realiseerde een unieke schoonheidssalon in Oppenhuizen.

Nieuwbouw, renovatie en verbouw voor GAMMA Bouwmarkten

Bouwbedrijf D. Posthuma realiseerde projecten voor verschillende GAMMA Bouwmarkten in Nederland. De werkzaamheden variëren van nieuwbouw tot renovatie en verbouw.