Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

KARWEI Bouwmarkten Vught, Burgum, Heesch, Ypenburg en Heerenveen.

KARWEI Bouwmarkten Vught, Burgum, Heesch, Ypenburg en Heerenveen.

Bouwbedrijf D. Posthuma bouwde aan verschillende KARWEI Bouwmarkten in Nederland. Van nieuwbouw, tot de uitbreiding van bestaande bouwmarkten. Dit alles om een mooie winkelgelegenheid te maken.

KARWEI Bouwmarkt - Vught

In Vught besloot men de KARWEI Bouwmarkt een kleine honderd meter verderop voort te zetten op een braakliggend perceel. Het terrein is bebouwd met een 3000m2 oppervlakte tellende bouwmarkt met een ruim parkeerterrein aan de voor- en zijkant. De karakteristieke luifelconstructie met glazen entree prijkt opvallend voor het pand, waar een aluminium schuifdeurstel is gemonteerd om vanuit de showroom het buitenterrein te bereiken.
Ontwerp door: Cok Vermeulen Bouwkundig Teken- en adviesbureau BV

KARWEI Bouwmarkt - Burgum

De KARWEI Bouwmarkt in Burgum werd in 2006 door Bouwbedrijf D. Posthuma gerealiseerd. Vervolgens werden we in 2011 gevraagd een uitbreiding te realiseren aan de linkerzijde van het pand. Hiermee werd de bouwmarkt vergroot van ca. 2550m2 naar een oppervlakte van 3400m2. Het nieuwe deel wordt gebruikt als winkeloppervlakte en als goederenontvangst. Tijdens de bouwperiode hebben klanten geen hinder ondervonden van de werkzaamheden. De uitbreiding is simpelweg naast de bestaande winkel gebouwd en tegen de tijd van de oplevering is de scheidingswand pas verwijderd.
Ontwerp door: Bouwbedrijf D. Posthuma

KARWEI Bouwmarkt - Heesch

De KARWEI Bouwmarkt in Heesch is de eerste winkel geheel uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van franchisegever KARWEI. Het bestaande pand van ca. 2360m2 is uitgebreid met ca. 650m2 om aan de hedendaagse wensen van de klant te voldoen. De grootste opgave was om de hoofdentree te verplaatsen naar de andere kant van het pand terwijl de winkel geopend moest blijven. De gehele buitenschil is voorzien van nieuwe wandbeplating wat een opvallende verschijning is op deze zichtlocatie.
Ontwerp door: Elemans & Vedder architectuur en bouwtechniek BNA

KARWEI Bouwmarkt - Ypenburg

Als onderdeel van het Asian Business Court verrees in Den Haag-Ypenburg langs de A13 een gloednieuwe KARWEI Bouwmarkt. Het pand lijkt qua uiterlijk niet op een traditionele bouwmarkt, omdat het deel uitmaakt van een omvangrijker plan. Dit plan, de realisatie van een congrescentrum en hotel op hetzelfde perceel, is hoofdzakelijk gericht op de Aziatische markt.
Ontwerp door: Kampman Architecten BV

KARWEI Bouwmarkt - Heerenveen

De oude Formido Bouwmarkt met een oppervlakte van ca. 1525m2 is omgebouwd naar een KARWEI Bouwmarkt in 2011. Ook werd de winkel aanzienlijk vergroot om aan de hedendaagse eisen te voldoen. Met een oppervlakte van ca. 2460m2 en een geheel nieuwe buitenzijde kan deze winkel weer jaren vooruit. De entree is voorzien van de herkenbare luifelconstructie met de grote glaspartijen eronder.

Ontwerp door: Sipma Architecten