Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Onderhoud

Eens in de zoveel tijd is onderhoud aan je woning of bedrijfspand noodzakelijk. Het pand verliest na enkele jaren nu eenmaal zijn goede staat door bijvoorbeeld slijtage en weersinvloeden. Door je woning goed te onderhouden verleng je de levensduur van het pand en voorkom je achterstallig onderhoud. Bouwbedrijf D. Posthuma kan je daarbij helpen.

Bouwbedrijf D. Posthuma kan het onderhoud aan je woning of bedrijfspand verzorgen. We bekijken welke onderdelen de afgelopen jaren weinig onderhoud hebben gehad. Vervolgens bepalen we of, en op welke termijn er onderdelen zijn die vervangen of gerenoveerd moeten worden. Indien direct onderhoud nodig is, stellen we een offerte op. Hebben we akkoord op de offerte gekregen, dan gaan we aan de slag om onderdelen aan je woning te vervangen of renoveren. Je krijgt een huis dat (weer) in perfecte staat verkeert en er jaren tegenaan kan.

We komen graag bij je langs om te bekijken in welke staat je woning of bedrijfspand is. Neem dan ook gerust contact met ons op.