Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw betreft alle gebouwen die geen woonbestemming hebben. Uiteraard moeten ook deze panden onderhouden worden en is soms verbouwing of renovatie nodig. Bouwbedrijf D. Posthuma richt zich ook op utiliteitsbouw. We renoveren onderdelen aan het pand die aan vervanging toe zijn, helpen met het verbouwen van ruimtes en onderhouden de onderdelen aan je pand die in slechte staat zijn. Door de goede staat te behouden, verlengen we de levensduur van het pand.

Naast het onderhouden, verbouwen of renoveren van utiliteitsbouw kan er ook gekozen worden voor nieuwbouw. Door een pand van de grond af aan op te bouwen heb je meer vrijheid. Je kan de ideale locatie uitzoeken en vervolgens bepalen hoe alles er precies uit moet komen te zien, zodat het perfect aansluit op de functionaliteit van het gebouw.

Advies en informatie over utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is een breed begrip. Enkele voorbeelden van utiliteitsgebouwen die we voor je kunnen realiseren zijn kantoren, fabrieken, winkels, scholen en ziekenhuizen. Daarnaast kunnen we ook helpen om recreatievoorzieningen op te zetten, zoals vakantieparken en sportruimtes. Welk pand er ook nodig is, het is belangrijk te kijken naar de functie die het gebouw moet gaan dienen. Een kantoor richt je natuurlijk anders in, dan een winkelpand. Kies je voor Bouwbedrijf D. Posthuma? Dan adviseren wij over de optimale indeling voor het pand.

Agrarische bouw

Ben je werkzaam in de agrarische sector en opzoek naar een bouwbedrijf dat agrarische bouw kan realiseren? Ook dan kan je Bouwbedrijf D. Posthuma inschakelen. Zo kan je denken aan het bouwen van goed geïsoleerde en vochtvrije bewaarplaatsen en stallen voor het vee. Neem contact met ons op en bekijk wat we voor je kunnen regelen.