Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Verbouw

Heb je een oude badkamer, te weinig ruimte in je woonkamer of is het te donker op die zolderkamer? Een verbouwing kan de oplossing bieden om weer met plezier in je huis te wonen. Bouwbedrijf D. Posthuma heeft in de afgelopen jaren verschillende verbouwingen uitgevoerd. Daarom behoort het verbouwen van woningen of bedrijfspanden tot onze specialisatie. Enkele voorbeelden van verbouwingswerkzaamheden die we voor je uit kunnen voeren zijn:

  • Het monteren van een nieuwe badkamer of keuken (en het afbreken en afvoeren van de oude).
  • Meer daglicht creëren door het plaatsen van een dakkapel of dakraam.
  • Een aanbouw of serre bouwen om meer ruimte te creëren.
  • Het plaatsen van nieuwe kozijnen.
  • Een praktischere en ruimtelijkere woning maken door de volledige indeling van je woning te verbouwen. Hierbij kan het ook gaan om het ombouwen van een bedrijfspand tot woning, of andersom.
  • Platte en hellende daken vervangen
  • Isoleren van je woning door bijvoorbeeld het plaatsen van dubbel glas, dakisolatie of vloerisolatie.

Advies en informatie

Is een verbouwing aan jouw woning nodig of twijfel je of een verbouwing de oplossing biedt voor jouw woonwensen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs om te adviseren over de mogelijkheden.

Ook voor bedrijfspanden

Bouwbedrijf D. Posthuma is ook in te schakelen voor verbouwingen aan bedrijfspanden. Kom je bijvoorbeeld door uitbreiding van het bedrijf werkruimte tekort in het pand of wil je de werkomgeving voor werknemers prettiger maken door meer daglicht te creëren? Bouwbedrijf D. Posthuma biedt hulp.

Goed onderhoud

Goed onderhoud aan je woning of bedrijfspand is belangrijk. Door het pand goed te onderhouden verleng je namelijk de levensduur van het pand. Ook enige tijd na een verbouwing is het belangrijk onderhoud te plegen. Deze werkzaamheden doen we bij Bouwbedrijf D. Posthuma. Wil je meer weten over onderhoud? Kijk dan bij onze specialisatie ‘Onderhoud’.