Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Woningbouw

Een van de specialisaties van Bouwbedrijf D. Posthuma is woningbouw. Daarbij kan het gaan om bijvoorbeeld het verbouwen van je huidige woning, het renoveren van exclusieve woningen en het van de grond af aan opbouwen van een nieuwbouwwoning. Wat het ook is, in alle gevallen is het belangrijk dat je een fijn en comfortabel huis krijgt om in te wonen.

Enkele aspecten die zorgen voor een fijn en comfortabel huis zijn goede isolatie en ventilatie voor een fijne temperatuur in huis, voldoende woonruimte en daglicht. Zijn er aanpassingen nodig om bijvoorbeeld meer ruimte en/of licht te creëren, dan kan een aanbouw of dakkapel de oplossing zijn. Wil je je huis juist beter isoleren, dan biedt hoogwaardig isolatieglas, dakisolatie of vloerisolatie mogelijk de oplossing. Van grote tot kleine verbouwingen: Bouwbedrijf D. Posthuma regelt het voor je.

Wil je starten met nieuwbouw? Ook dan kunnen we helpen jouw droomhuis te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een klassieke, landelijke woning of een woning met een moderner design. We verwezenlijken je woonwensen tot een concreet gebouw waarbij de technische staat van het huis voldoet aan de huidige normen.

Vergunning

Twijfel je of er een vergunning nodig is voor je bouwproject? Wij trekken het voor je na en regelen deze indien nodig. Kortom, je stapt bij ons binnen met een idee of opdracht en wij zorgen ervoor dat je tevreden ons pand verlaat. Wij regelen alles voor je: van vergunning tot afbouw!

Informatie en advies door Bouwbedrijf D. Posthuma

Het laten bouwen of verbouwen van je eigen huis is een bijzondere gebeurtenis. Waarschijnlijk doe je zoiets maar één keer in je leven! Daarom kunnen zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn, voor jou volkomen nieuw zijn. Onze ervaring bewijst dat steeds weer. Maar of je nu voorkennis hebt in de bouw of niet: we helpen je graag met het realiseren van de bouw of verbouwing van je woning. Daarbij betrekken we je bij het bouwproces en de keuzes die gemaakt moeten worden.

Wil je meer informatie en advies over hoe we je kunnen helpen met de woningbouw? Neem gerust contact op met Bouwbedrijf D. Posthuma.