Kontakt
Bouwbedrijf D. Posthuma
Wolkammersstraat 4
8601 VB Sneek
Homepage:www.bouwbedrijfposthuma.nl
Telefoon:+31(0)51 54 13 872
Fax:

Vastgoedbeheer

Als Bouwbedrijf D. Posthuma rolden we enkele jaren geleden in vastgoedbeheer. Daarom startte we het zusterbedrijf D. Posthuma Vastgoed BV. D. Posthuma Vastgoed BV is enerzijds de verhuurder van de eigen KARWEI winkels. Anderzijds treedt zij ook op als ontwikkelaar en verhuurder van vastgoed voor derden.

Zoek je een vastgoedbeheerder?

Als vastgoedeigenaar valt het verhuren van vastgoed vaak niet onder je dagelijkse werkzaamheden. Antwoorden op vragen van huurders zijn dan ook moeilijk te beantwoorden. Met onze achtergrond in de bouw weten we verhuurders al gauw te helpen. Wil je dat de verhuur van het pand goed geregeld is, maar je er zelf niet mee bezig hoeven houden? Dan kan je terecht bij D. Posthuma Vastgoed BV. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoek je een vastgoedproject?

Ook dan kunnen we je helpen bij D. Posthuma Vastgoed BV. Bekijk de afbeeldingen voor de huidige vastgoedprojecten. Zit er een project tussen dat je interesseert? Neem dan gerust contact met ons op. Elke aanbieding wordt door de Posthuma Groep serieus beoordeeld en door de korte lijnen met onze klanten en verhuurders kan Posthuma Groep snel duidelijkheid verschaffen.

Ook wanneer er niet direct een project tussen zit dat je aanspreekt, kunnen we je wellicht helpen. Neem contact met ons op en we gaan op zoek naar een vastgoedproject dat wel aansluit bij je wensen.