Bouwen

Het laten bouwen of verbouwen van uw eigen huis of bedrijfspand is een bijzondere gebeurtenis, waarschijnlijk doet u zoiets maar één keer in uw leven! Daarom kunnen zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn voor u volkomen nieuw zijn, onze ervaring bewijst dat steeds weer. Toch leren wij ook van deze ervaringen en worden ons er steeds bewuster van , dan een huis of bedrijfspand helemaal van en voor de bewoners en gebruikers zijn, en niet andersom!

Dienstenpakket

Bouwbedrijf D. Posthuma is een kleinschalig bouwbedrijf uit Sneek met een breed dienstenpakket gericht op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Of het hier woning-, utiliteits-, of agrarische bouw betreft maakt voor dit veelzijdige bedrijf niks uit. Ook voor projectbegeleiding of advies bent u bij ons aan het juiste adres, het zou namelijk kunnen zijn dat u een bepaald budget voor ogen heeft, maar nog totaal géén plan of idee heeft. Door u aan de hand te nemen en naar uw wensen en behoeften te luistere werken we samen naar het uiteindelijke doel toe.

Maar ook als u wel een idee of plan heeft kunt u bij ons terecht, we maken samen een technische tekening en een bijpassende aanbieding, welke overigens geheel vrijblijvend is. Ook als u al een technische tekening heeft en benieuwd bent wat het uiteindelijk gaat kosten staan wij voor u klaar.

Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft? Wij trekken het voor u na en regelen deze indien nodig. Kortom, u stapt bij ons binnen met een idee of opdracht en wij zorgen ervoor dat u tevreden ons pand verlaat, vanaf dat moment regelen wij alles voor u! Van vergunning tot afbouw!

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouwproject? Dan bent u bij Bouwbedrijf D. Posthuma aan het juiste adres! Of het nu gaat om een vrijstaande woning, bedrijfsloods, schiphuis, garage of ander bouwwerk, wij kunnen u van dienst zijn van schets tot oplevering!

Schroom niet en neem contact op om vrijblijvend de plannen door te nemen of om tot een goed plan te komen!

Meer informatie

Verbouw

Uw woning uitbreiden, bedrijfsloods vergroten of bijvoorbeeld een dakkapel of dakvenster plaatsen, Bouwbedrijf D. Posthuma denkt mee en realiseert! Verbouwingen kunnen een oplossing bieden om weer met plezier in je huis te kunnen wonen. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij passend advies kunnen bieden en alternatieven kunnen aandragen bij het maken van keuzes.

 

Meer informatie

Renovatie

Is uw pand toe aan een grondige opknapbeurt of bent u het schilderwerk beu? Bouwbedrijf D. Posthuma luistert naar uw wensen en denkt mee in de voorbereiding en uitvoering. Of het nu gaat om dak- of gevelrenovatie, het vervangen of vergroten van kozijnen, vloerherstel of plaatselijke onderhoud, wij verzorgen een langere levensduur van uw pand en meer gebruikscomfort.

Meer informatie